Installationstekniker Buss

På Celab i Stockholm arbetar vi förutom med lösningar för radiokommunikation mycket med IT-utrustning i fordon. För våra kunder inom kollektivtrafik installerar och underhåller vi utrustning såsom radiokommunikation, taxametrar, alkolås, kamera-övervakning och passagerarräkning.

Celab växer och vi söker nu flera installationstekniker till vår verksamhet baserad i Länna för arbete i främst Stockholms län. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på ett stabilt och framgångsrikt företag med kompetenta kollegor.

Arbetsuppgifter

Som installationstekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att installera och underhålla IT-utrustning i kollektivtrafikens fordon i Stockholm, främst bussar men även spårfordon och båtar. Arbetet utgår ifrån vår verksamhet i Länna, där en del arbete förekommer, men du kommer också arbeta självständig över hela Stockholm län.

Din profil

Du har erfarenhet av el- och IT-installationer i fordon, har viss datorvana, är intresserad av problemlösning och kan förstå hur system hänger ihop. Det är viktigt att du är noggrann, effektiv och har förmåga att organisera ditt eget arbete. Du har hög social kompetens och har lätt för att etablera samt bibehålla kundkontakter. B-körkort är ett krav, D-kort är ett plus.

Celab erbjuder

Vi erbjuder arbete i ett ekonomiskt stabilt och för branschen välkänt företag. Du erbjuds ett utmanande arbete med stort eget ansvar och självständighet. Men som en del av vårt teknikteam får du samtidigt stöttning från engagerade och erfarna medarbetare. För rätt person finns också möjligheter till vidareutveckling.

Företaget arbetar aktivt för att skapa en god och kamratlig stämning på arbetsplatsen, bland annat genom regelbundna aktiviteter, konferenser och sociala aktiviteter. Givetvis följer vi kollektivavtal, arbetar med kompentensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För frågor om tjänsten kontakta Teamledare Andy Santner på tfn 0705-79 40 50.

Intervjuerna kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..