IT-tekniker

Till vårt kontor i Kungälv söker vi nu en IT-tekniker. Tjänsten innebär att du tillsammans med dina kollegor sköter driften för företag i olika branscher och storlekar.

I arbetet ingår att ge service och support gällande användarnas IT-relaterade frågor. Självständigt felsöka och hitta lösningar. Implementera och driftsätta nya system och funktioner.

Kvalifikationer

  • Klienthårdvara
  • Windows Server med tillhörande tjänster
  • Office 365 och Active Directory
  • Grundläggande kunskap inom nätverk och infrastruktur
  • Kunskaper om virtualisering är meriterande

Du har gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning och minst 1-2 års arbetserfarenhet. Du har ett stort och brett teknikintresse och ser den snabba tekniska utvecklingen som något positivt. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, externt som internt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, kvalité och hög servicegrad.

Formella kvalifikationer och erfarenheter är meriterande, men minst lika viktigt är dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är dock ett krav.

Celab erbjuder

Vi erbjuder arbete i ett ekonomiskt stabilt och för branschen välkänt företag. Du erbjuds ett utmanande arbete med stort eget ansvar och självständighet. Men som en del av vårt teknikteam får du samtidigt stöttning från engagerade och erfarna medarbetare. För rätt person finns också möjligheter till vidareutveckling. Företaget arbetar aktivt för att skapa en god och kamratlig stämning på arbetsplatsen, bland annat genom regelbundna aktiviteter, konferenser och sociala aktiviteter. Givetvis följer vi kollektivavtal, arbetar med kompentensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval & Ansökan

Vi tar emot din ansökan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Urval kommer ske löpande och tillträde kommer ske så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Jonas Back på 0303 - 24 60 37 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Celab

Celab Communications AB är ett familjeföretag som sedan starten 1978 upplevt stora framgångar inom verksamhetskritisk kommunikation, det vill säga kommunikationslösningar för organisationer där sambandet är avgörande. De cirka 50 medarbetarna återfinns på huvudkontoret i Kungälv och på filialen i Stockholm eller på dotterbolaget i Danmark. Företagets affärsidé är att tillhandahålla kommunikationssystem baserade på världsledande utrustning som genom vår unika kompetens utvecklats och optimerats specifikt för våra kunder.