Radiotekniker

Till vårt kontor i Kungälv söker vi nu en radiotekniker för att arbeta med verksamhetskritisk kommunikation som en del av företagets teknikteam.

Arbetsbeskrivning

Arbetet omfattar system, produkter och applikationer som baserar sig på teknologier som Tetra (RAKEL), DMR, LTE, analoga radiosystem och PTToC. Som radiotekniker erbjuds du en gedigen introduktion. Arbetsuppgifterna kommer att vara bl.a;

  • Serviceuppdrag i verkstad och ute hos kund
  • Parametersättning (programmering) av radioapparater och andra produkter
  • Installation och driftsättning av produkter och system
  • Olika former av kundsupport och internsupport för säljavdelningen

Din profil/kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning, alternativt högskoleutbildning
  • Kunskaper om radioteknik och analog och digital elektronik
  • Kunskaper om nätverk och IP-kommunikation är meriterande
  • Ett stort och brett teknikintresse

Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, externt som internt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, kvalité och hög servicegrad.

Formella kvalifikationer och erfarenheter är meriterande, men minst lika viktigt är dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är dock ett krav.

Celab erbjuder

Vi erbjuder arbete i ett ekonomiskt stabilt och för branschen välkänt företag. Du erbjuds ett utmanande arbete med stort eget ansvar och självständighet. Men som en del av vårt teknikteam får du samtidigt stöttning från engagerade och erfarna medarbetare. För rätt person finns också möjligheter till vidareutveckling. Företaget arbetar aktivt för att skapa en god och kamratlig stämning på arbetsplatsen, bland annat genom regelbundna aktiviteter, konferenser och sociala aktiviteter. Givetvis följer vi kollektivavtal, arbetar med kompentensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval och ansökan

Vi tar emot din ansökan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Urval kommer ske löpande och tillträde kommer ske så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Mats Sernvik på 0303 - 24 60 08 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om Celab

Celab Communications AB är ett familjeföretag som sedan starten 1978 upplevt stora framgångar inom verksamhetskritisk kommunikation, det vill säga kommunikationslösningar för organisationer där sambandet är avgörande. De cirka 50 medarbetarna återfinns på huvudkontoret i Kungälv och på filialen i Stockholm eller på dotterbolaget i Danmark. Företagets affärsidé är att tillhandahålla kommunikationssystem baserade på världsledande utrustning som genom vår unika kompetens utvecklats och optimerats specifikt för våra kunder.