Supporttekniker

Till vårt huvudkontor i Kungälv söker vi nu en juniortekniker. Som juniortekniker erbjuds du en gedigen introduktion till radioteknikeryrket och möjligheten att lära dig allt från grunden.

Du kommer att arbeta som en del i företagets teknikteam med verksamhetskritisk kommunikation. Detta innebär system, produkter och applikationer som baserar sig på teknologier som Tetra (RAKEL), DMR, LTE och olika analoga radiosystem.

Arbetsuppgifter

  • Teknisk support – First line.
  • Administrera ärenden via företagets ärendehanteringssystem.
  • Enklare serviceuppdrag.
  • Parametersättning (programmering) av radioapparater och andra kommunikationsterminaler.

Din profil och kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
  • Grundläggande datakunskaper.
  • Teknikintresse.

Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, externt som internt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, kvalité och hög servicegrad.

Formella kvalifikationer och erfarenheter är meriterande, men minst lika viktigt är dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är dock ett krav.

Celab erbjuder

Vi erbjuder arbete i ett ekonomiskt stabilt och för branschen välkänt företag. Du erbjuds ett utmanande arbete med stort eget ansvar och självständighet. Men som en del av vårt teknikteam får du samtidigt stöttning från engagerade och erfarna medarbetare. Tjänsten är en språngbräda med möjligheter till vidareutveckling och andra tjänster.

Företaget arbetar aktivt för att skapa en god och kamratlig stämning på arbetsplatsen, bland annat genom regelbundna aktiviteter, konferenser och sociala aktiviteter. Givetvis följer vi kollektivavtal, arbetar med kompetensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval och ansökan

Vi tar emot din ansökan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Urval kommer ske löpande och tillträde kommer ske så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Mats Sernvik på 0303 - 24 60 08 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Celab

Celab Communications AB är ett familjeföretag som sedan starten 1978 upplevt stora framgångar inom verksamhetskritisk kommunikation, det vill säga kommunikationslösningar för organisationer där sambandet är avgörande. De cirka 45 medarbetarna återfinns på huvudkontoret i Kungälv och på filialen i Stockholm eller på dotterbolaget i Danmark. Företagets affärsidé är att tillhandahålla kommunikationssystem baserade på världsledande utrustning som genom vår unika kompetens utvecklats och optimerats specifikt för våra kunder.