Senior systemutvecklare

Vi på Celab Communications AB har i 40 år specialiserat oss på lösningar för verksamhetskritisk kommunikation, alltså kommunikation som är avgörande för verksamhetens framgång eller medarbetarnas säkerhet. Vårt erbjudande består av kundanpassade kommunikationssystem, ledningsplattformar och tillhörande tjänster för professionella kunder inom exempelvis blåljussektorn, kollektivtrafiken, industrin och energi/försörjning. Dessutom tillhandahåller vi världsledande produkter för trådlös kommunikation till offshorebranschen, flygplatser, bygg och anläggning, m.m. Vi är idag strax över 50 medarbetare utspridda på huvudkontoret i Kungälv, anläggningarna i Stockholm och dotterbolaget i Köpenhamn.

Ursprungligen bestod våra lösningar av rena kommunikationsradiosystem men de senaste decenniernas digitalisering har lagt grunden för vår framgångsrika utvecklingsavdelning. Idag utvecklar vi både standardprogramvaror, skräddarsydda plattformar och helhetskoncept som underlättar människors arbete i såväl vardag som kris.

Vi har de senaste åren upplevt stora framgångar med dessa egenutvecklade programvaror och applikationer och behöver nu förstärka vårt utvecklingsteam i Kungälv.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av våra produkter och lösningar för verksamhetskritisk kommunikation. Som en del i ett flexibelt och engagerat utvecklingsteam kommer du att arbeta såväl självständigt som i grupp. Självklart får du det stöd och den uppbackning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. För rätt person finns på sikt också möjligheter till vidareutveckling och det är bara du själv som sätter dina gränser.

Vi arbetar ofta i nära kontakt med uppdragsgivarna och alla i teamet har möjlighet att forma utvecklingsprocessen och resultatet från första kundkontakten till leverans, support och vidareutveckling. Den nära kontakten med kunden innebär också att du får direkt återkoppling på ditt arbete och hur det utnyttjas i verkligheten.

Vår förväntan på dig

 • Minst 3 års praktisk erfarenhet av programmering i C# och/eller VB.NET.
 • Goda kunskaper i Microsoft .NET
 • Erfarenhet av SQL.
 • Stort intresse för teknik, programmering, GUI och användbarhet.
 • Relevant utbildning med inriktning programmering.
 • Svenska flytande i tal och skrift samt utmärkta kunskaper i Engelska
 • Du är kundorienterad med stark servicekänsla
 • Du är noggrann, ansvarstagande och självgående

Vår förhoppning om dig

 • Erfarenhet av RAKEL och/eller utveckling mot radio/telekommunikationssystem är meriterande.
 • Erfarenhet inom GIS och kartteknik är meriterande.
 • Erfarenhet av WCF är meriterande.

Det erbjuder vi

Celab Communications är ett ekonomiskt stabilt och för branschen välkänt företag som representerar några av de mest erkända varumärkena inom våra verksamhetsområden. Företaget arbetar aktivt för att skapa en god och kamratlig stämning på arbetsplatsen, bland annat genom teambuilding-aktiviteter, konferenser och sociala evenemang. Givetvis följer vi också kollektivavtal, arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kontakt

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Tagesson på telefon 0303-24 60 34 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan tas emot på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Övrigt

Tillsvidareanställning, Heltid (Flex) | Fast månadslön