Motorola WAVE™

Utöka räckvidden i er gruppkommunikation med nätoberoende PoC (PTT-over-cellular).

WAVE™ är en nätoberoende tjänst för PTT-kommunikation från Motorola Solutions. Plattformen utnyttjar molnet och befintlig uppkoppling för att tillgängliggöra "komradiokommunikation" på mobiltelefoner, surfplattor, PC och PoC-radio. Sammantaget ger det er möjligheten att implementera en mer sammanhängande och effektiv kommunikationsstrategi genom att erbjuda gruppkommunikation på enheterna ni redan äger, oavsett geografisk placering.

Genom en samling appar låter plattformen användare med mobiltelefoner, surfplattor, datorer och komradios att kommunicera med varandra via sina befintliga uppkopplingar i en sammanhängande lösning.

motorola-wave-oncloud-overview

Systemets delar

Motorola WAVE app >

Förvandla era smartphones till virtuella kommunikationsradio och låt alla deltaga i konversationerna. Samtala, skriv eller överför filer privat eller i grupp.

Motorola WAVE Dispatcher >

Bibehåll kontakten med medarbetarna från vart som helst med den web-baserade operatörsplattformen. Lyssna på talgruppskommunikation, följ enheterna på kartan eller skicka uppdrag, bilder eller filer till alla samtidigt.

Motorola TLK100 >

Ta med er komradion överallt med denna 3G/4G/WiFi-anslutna "kommunikationsradion" som är direktuppkopplad mot Motorola WAVE. Det integrerade abonnemanget fungerar i hela EU samt Norge och Schweiz.

Motorola WAVE Gateway >

Eliminera kommunikationshinder mellan kontoret och produktionen genom att ansluta ert komradiosystem mot WAVE och åstadkom sammanhängande gruppkommunikation mellan komradio- och telefonanvändare.

Ladda hem

Länkar

Frågor om Motorola WAVE™?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder