Four:C Dispatch version 3.5 klar för leverans

Nyhet Publicerad 2018-10-23

Fildelning, trafikkameror och auto-triggad geofencing är några av de mest påtagliga uppdateringarna i den nya versionen.

Version 3.5 tillför en rad nya funktioner och förbättringar som alla kan beskådas i Release notes.

Bland annat så kan nu ett ärende automatiskt generera ett geofence runt det aktuella insatsområdet. Ett geofence som i sin tur exempelvis automatiskt kan byta talgrupp på kopplade enheter som anländer till insatsområdet. Operatören kan nu också koppla dokument till ett ärende som automatiskt delas med andra operatörer och/eller de mobila ledningssystemen Four:C Observer och Four:C Mobile Windows.

Operatören kan också skicka point-of-interests till specifika resurser som fungerar som enskilda uppgifter inom ett pågående ärende. Med version 3.5 kan Trafikverkets trafikkameror också granskas direkt på kartan med ett enkelt högerklick, som komplement till befintlig trafik- och väderdata.

Andra nyheter är bland annat föreslagen färdväg, legends, stöd för mer LIP-info, fler sätt att skapa ärenden och fjärrstyrning av mobila ledningssystem.

Kort om Four:C Dispatch

Four:C Dispatch är en central ledningsplattform för verksamhetskritiska tillämpningar. Förutom kommunikationshantering i Tetra (RAKEL/SINE) så erbjuder systemet bland annat avancerade kartfunktioner, ärendehantering, realtidspositionering och fjärrstyrning.

Läs mer på produktsidan på celab.se.

Länkar

Ladda hem