Ramavtal RAKEL

Celab Communications AB är utvalda av Statens Inköpscentral som ramavtalsleverantör av produkter och tjänster för RAKEL. Vi är exklusiv representant för Motorola Solutions. De är global marknadsledaren på TETRA, som är den teknik som RAKEL-nätet bygger på.

I 35 år har vi nästan uteslutande arbetat med komradio, där de senaste tio blivit allt mer fokuserade på digital radiokommunikation, med TETRA i spetsen. Det har givit oss en tämligen unik kompetens att leverera anpassade kommunikationslösningar till varierande behov.

Idag använder närmare hundra organisationer i landet, stora som små, RAKEL-utrustning som vi levererat. Särskilt stolta är vi över att organisationer som ställer extra höga krav på sin kommunikationsutrustning i stor utsträckning valt oss. Som t.ex. Kustbevakningen, Räddningstjänsterna i Stockholmsregionen, StorGöteborg och Svenska Kraftnät. Förutom framgång inom RAKEL är vi också ledande på privata TETRA-system där vi levererat lösningar till bl.a. SL, Oskarshamns kärnkraftverk och Preem Raffinaderi.

Med ett femtiotal erfarna medarbetare, två kompletta serviceverkstäder och ett anseende som ett av landets mest ekonomiskt stabila företag har vi både resurserna, kunskapen och viljan att leverera en för er optimerad RAKEL-lösning. För att ge er extra trygghet tar vi också alltid något som vi kallar för totalansvar. Det innebär att vi är med från planering och projektering till installation och service. I detta omfattas bland annat kommunikationsplanering, service- & supportavtal, drifttjänster, etc.

Vi har ända sedan de första ramavtalen för RAKEL undertecknades 2005 varit exklusiv leverantör för Motorola. Vi upplever det som en ära att få representera ett varumärke som fått förtroendet att leverera mer än dubbelt så många TETRA-terminaler som närmsta konkurrent globalt. En ära som vi förvaltat till den grad att vi 2012 blev utsedda till årets Radio Partner av Motorola.

 

Mer om...

Mer om RAKEL som system>

Vårt utbud av produkter och tjänster för RAKEL >

Länkar

Ladda hem

Avtalsinformation

Kort information

Kontaktuppgifter

Vad ingår i avtalet

     
Giltighetstid Huvudkontakt Terminaler
2017-09-07 - 2019-09-30 Lars-Göran Johansson, 0303-24 60 05 Tillbehör
    Installation
Förlängningsoption max t.o.m. E-postadress Installationsmaterial 
2021-09-30 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Specialprodukter 
    Tjänster 
Avtalsnummer   Personsökare
23.3-2271-2017