Four:C Announcer lanseras som molntjänst efter sommaren.

Nyhet Publicerad 2019-06-17

Four:C Announcer är en tjänst utvecklad för att presentera kritisk information i vagnhallar, omklädningsrum och andra utrymmen på brandstationer, ambulansstationer och liknande.

Med tjänsten kan inkommande larm presenteras snabbt och kostnadseffektivt på flera platser i organisationen. Allt som krävs är en webbläsare och en internet-anslutning. Mellan larmen kan lokalt trafikläge, väderprognoser, kalendrar och/eller valfria webbsidor (url) rulla på skärmarna.

Tjänsten är en vidareutveckling av vår tidigare vagnhallsdisplay med samma namn och är skapad för att vara enklare att implementera, smidigare att underhålla och för att erbjuda ännu bättre tillgänglighet. Molnplattformen är självklart också anpassad för verksamhetskritiska tillämpningar genom en arkitektur som saknar enskilda felkällor.

Vid lansering i början av september kommer tjänsten att erbjudas som prenumeration, prissatt per inloggning och år. Denna kostnad inkluderar även support och, såklart vidareutveckling av tjänsten. En inloggning kan användas på en plats åt gången och styr vilken larminformation som visas samt vilken och med vilka intervall övrig information presenteras.

För de organisationer som inte vill, kan eller får använda denna typ av tjänst så kan hela plattformen (serverdelen) också installeras lokalt. Den nya moln-versionen kommer således att vara den enda ”produkt” vi erbjuder under namnet Four:C Announcer i fortsättningen.

Ytterligare information och pris presenteras efter semestrarna. Är ni redan nu intresserade av en demonstration av tjänsten så kontakta er ordinarie säljare eller hör av till 0303 - 24 60 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. hjälper vi er på bästa sätt.

Länkar

Ladda hem