Fjärr-programmering

Placera radion i laddaren och ny programmeringsfiler laddas in automatiskt i radion. Ni kan välja att skapa programmeringsfilerna själva eller låt oss hantera det på distans.

I en digital radio styrs i princip allt av programmeringen, det kan handla om exempelvis talgrupper, volymnivåer, funktioner eller olika typer av begränsningar i gränssnittet. För att ni användare skall slippa skicka er terminaler fram och tillbaka till en serviceverkstad vid varje omprogrammering har Motorola utvecklat Integrated Terminal Management (iTM).

iTM är ett system för fjärrprogrammering av TETRA-terminaler. Genom att koppla upp laddaren via IP kan programmeringsfilerna skickas från en central programmeringsdator direkt ut i radion på plats hos användaren. På detta sätt kan ni nå ut med den senaste programmering mycket enkelt, vilket både sparar mycket pengar och gör er mer dynamiska.

Programmeringsdatorn kan stå på en serviceverkstad inom er egen verksamhet eller så kan vi hosta programmeringen hos oss beroende vad som passar er bäst. Fördelarna med iTM är många och systemet uppmärksammas kontinuerligt av fler och fler användare och kunder.

Ladda hem

Länkar

Frågor om Fjärr-programmering?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder

Smurfit Kappa Kraftliner

Effektivitet och maximal säkerhet var ledorden när Smurfit Kappa Piteå letade efter ett nytt kommunikationssystem. Lösningen visade sig finnas på oväntat nära håll.

Jämtkraft

När Jämtkraft hade problem med utomhustäckningen var RAKEL den självklara lösningen. För att lösa problemet med inomhustäckningen fick vi ta till helt andra åtgärder.

Västmanlands Länstrafik

En väl beprövad kombination av RAKEL och Celab Operator Platform (Numera Four:C Dispatch). ger effektivare kommunikation, en mindre stressande arbetsmiljö och framför allt förbättrad säkerhet.

Visa fler referenser