Säljare med placering i Stockholm

Till vårt kontor i Fruängen söker vi nu 1-2 personer som verkligen gillar försäljning och att skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer. Kan du kombinera dessa egenskaper med en god teknisk förståelse och ett strukturerat arbetssätt så har du en god chans att bidra till vår fortsatta framgång.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av företagets produkter, applikationer, system och tjänster för kritisk kommunikation. Du kommer kontinuerligt att bearbeta såväl nya som befintliga konton inom både offentlig och privat sektor. Det betyder försäljning till ett brett spektrum av branscher som ofta präglas av långa säljcykler och en hög grad av kundanpassning och förädling. Exakt vilket fokus just din säljroll kommer ha beror på din profil och personlighet i kombination med övriga säljteamet.

Även om rollen som säljare innebär mycket självständigt arbete så medför affärens komplexitet att vi bäst når framgång tillsammans. På kontoret i Fruängen återfinns tiotalets engagerade medarbetare varav minst ytterligare en säljare. Samtidigt kommer du ingå i ett dedikerat säljteam som är utspritt på olika håll i landet. Tillsammans kommer vi att bistå med det stöd du behöver för att du skall lyckas omvandla affärsmöjligheter till order.

Stöd och hjälp får du även av försäljningschefen som du också rapporterar till. För dig med inre driv och förmåga att visa resultat så finns möjligheter att själv tydligare styra arbetet på sikt.

Uppgifter

  • Bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder.
  • Etablera och bygga relationer med nya konton.
  • Identifiera och sammanställa kundernas behov.
  • Upprätta och presentera skräddarsydda tekniska affärsförslag.
  • Sälja in nya produkter och lösningar till såväl etablerade som nya kunder.
  • Att tillsammans med kund ta fram kravspecifikationer utifrån behov och budget.

Din profil

För att lyckas krävs en förmåga att förstå kundens behov och hur våra tekniska lösningar kan tillgodose dessa. Din förmåga att kommunicera dessa lösningar på ett begripligt och säljande sätt är också avgörande. Dessa egenskaper har troligtvis utvecklats över tid genom erfarenhet från försäljning av kundanpassade tekniska lösningar av något slag.

Du har dokumenterad försäljningserfarenhet och förhandlingsvana, samt ett intresse för teknik. Erfarenhet av upphandling på olika nivåer är meriterande.

De långa säljcyklerna kräver också en utpräglad uthållighet hos dig som individ. Du behöver kunna behålla motivationen genom hela processen och hitta kraft till att bearbeta kontakter även under längre perioder utan order. Denna typ av processer kräver ett proaktivt, strukturerat och långsiktigt arbetssätt och en förmåga att lyfta blicken och se saker i ett längre perspektiv.

Så för att för att lyckas och trivas över tid, tror vi att du besitter driv och stark egen motor, kombinerat med en rejäl vinnarskalle.

Anställningsform & ersättning

Tillsvidareanställning. Grundlön, provision, förmånsbil och friskvårdsbidrag, avtal med Unionen.

Grundkrav

  • Goda kunskaper i Svenska samt Engelska i tal och skrift.
  • Avslutad gymnasieutbildning.
  • Utdrag ur belastningsregistret.
  • B-körkort.

Ansökan & FRÅGOR

Vi behandlar ansökningarna löpande tillträde kommer att ske snarast möjligt. Vi tar emot din ansökan via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du frågor om tjänsten kontakta Joakim Forsberg på 0303 24 60 36 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..