Capacity Plus

Capacity Plus är en trunkeringslösning för MOTOTRBO. D.v.s. en lösning som låter ett större antal användare på ett effektivt sätt dela på samma tal- och datakanaler i samma system.

Har ni ett digitalt Mototrbo-system men är i behov av mer kapacitet? Eller har ni ett analogt trunkat radiosystem men är redo att ta steget in i den digitala världen? I båda fallen kan Capacity Plus vara lösningen för er.

Capacity Plus är en skalbar trunkeringslösning som låter upp till 1200 Mototrbo-användare dela på samma tal- och datakanaler i samma system. Lösningen kan ge upp till 5 gånger mer kapacitet än ett konventionellt analogt system, 3 gånger mer än ett trunkat analogt system eller dubbelt så mycket som ett standard Mototrbo-system*.

Lösningen kan trunkera upp till 12 talkanaler plus 24 dedikerade datakanaler vilka kan hantera upp till 1200 radio*. Med fullt stöd för integrerade tal- och dataapplikationer kan systemet användas med alla de tredjepartsapplikationer som erbjuds, för att ytterligare öka kapaciteten och funktionaliteten. I utbudet finns resurshanteringssystem, fjärrstyrning, inomhuspositionering, mätvärdesinsamling, etc, etc.

* Baserat på teoretiska beräkningar

Ladda hem

Frågor om Capacity Plus?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder

Karlshamns Hamn

Karlshamns hamn ville ha ett modernt, funktionellt och tillförlitligt komradiosystem som kunde växa i samma takt som organisationen. Motorola Mototrbo uppfyllde alla deras krav.

Vasakronan Malmöfastigheter AB

Motorola Linked Capacity Plus tillhandahåller trunkad digital radiokommunikation inom- och utomhus i kvarteret Triangeln i Malmö.

Visa fler referenser