The Four:C Family

En samling applikationer och tjänster för att effektivisera kommunikationen och ledningsförmågan hos organisationer där det är kritiskt för verksamheten och/eller medarbetarnas säkerhet.

Produktfamiljen består av flera lösningar för både central och mobil ledning kompletterat med flertalet molntjänster för effektivare kommunikation, resursstyrning och informationsspridning.

Vissa av lösningarna i serien har ursprungligen uppstått separat men vi har länge strävat mot att skapa synergier dem emellan, något som vi nu verkligen uppnått. Sedan ett par versioner sedan är de alla delar i ett gemensamt koncept snarare än fristående system.

Även om de fortfarande kan användas helt stöder de idag varandra tillsammans kan de ge ännu tydligare vinster för ledning, ärendehantering och resursstyrning. Tack vare denna utveckling är de idag samlade under samma varumärke.

Four:C Dispatch

Vår centrala operatörsplattform går under namnet Four:C Dispatch och är en modulbaserad lösning som kan skalas efter behov, avseende både kapacitet och funktio. Förutom kommunikationshantering för TETRA/RAKEL erbjuder systemet möjligheter för geografisk information, ärendehantering och resursstyrning.

Med en hjälp av en beprövad kartmotor, säkra informationsflöden och realtidspositionering erbjuder Four:C Dispatch en god överblick och kontroll över enheterna på fältet. Samtidigt kan ni effektivt hantera ärenden genom att systemet tar tillvara på de beprövade och pålitliga kommunikationsfunktioner och statushantering som finns tillgängliga i TETRA/RAKEL.

För större ledningscentraler finns också en server-lösning som låter flera operatörsplatser att dela på samma information och resurser i realtid, utan att vara beroende av serveranslutningen.

Komplett information om Four:C Dispatch hittar ni här.

Lösningen går även att köpa utan kommunikationsplattformen och kan då användas för ren real-tidsövervakning av resurser på kartan, antingen på en större display i ett kontrollrum eller på en surfplatta på fältet. Den går då under namnet Four:C Observer.

Four:C Mobile

Four:C Mobile är ett mobilt ledningsstöd utvecklat i nära relation med Rakelanvändare inom blåljussektorn. Lösningen finns idag för navigatorn Actis, för Android-enheter och Windows-datorer.

Syftet med Four:C Mobile är att förenkla ärende- och statushantering mellan enheten och SOS Alarm och/eller egen ledningscentral. Det åstadkoms bland annat genom att enkelt presentera larminformation och erbjuda navigation direkt till ärendets destination samt att låta användarna statusrapportera med enkeltryck.

Fullständig information om Four:C Mobile hittar ni här.

Four:C Announcer

Vagnhallsdisplay i ny tappning med anslutning mot Rakel för larminformation och kontinuerlig presentation av allmän information.

Four:C Announcer låter inkommande larm presenteras snabbt och kostnadseffektivt på flera platser i organisationen. Allt som krävs är en webbläsare och internetanslutning. Mellan larmen kan lokalt trafikläge, väderprognoser, kalendrar och valfria webbsidor rulla på skärmarna.

Mer information om tjänsten hittar ni här.

Four:C Automator

En applikation som förenklat kan beskrivas som en växel för datakommunikation. En knytpunkt där inkommande information översätts, omvandlas och vidarebefordras till önskade mottagare.

Möjlighet finns att generera flöden baserat på händelser som styrs med hänsyn till egenskaper hos användare, funktion, geografi och tid - oberoende av vilka ingående eller utgående tekniker som önskas.

Mer information om tjänsten hittar ni här.

Ladda hem

Länkar

Frågor om The Four:C Family?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder

Smurfit Kappa Kraftliner

Effektivitet och maximal säkerhet var ledorden när Smurfit Kappa Piteå letade efter ett nytt kommunikationssystem. Lösningen visade sig finnas på oväntat nära håll.

Jämtkraft

När Jämtkraft hade problem med utomhustäckningen var RAKEL den självklara lösningen. För att lösa problemet med inomhustäckningen fick vi ta till helt andra åtgärder.

Västmanlands Länstrafik

En väl beprövad kombination av RAKEL och Celab Operator Platform (Numera Four:C Dispatch). ger effektivare kommunikation, en mindre stressande arbetsmiljö och framför allt förbättrad säkerhet.

Visa fler referenser