The Four:C Family

En samling applikationer och tjänster för att effektivisera kommunikationen och ledningsförmågan hos organisationer där det är kritiskt för verksamheten och/eller medarbetarnas säkerhet.

Produktfamiljen består av en central operatörsplattform för ledning och resursstyrning, ett mobilt ärendehanteringssystem för statushantering och navigation vid insatser samt en tjänst för realtidspositionering av resurser. Ytterligare lösningar är dock planerade…

Vissa av lösningarna i serien har ursprungligen uppstått separat men vi har länge strävat mot att skapa synergier dem emellan, något som vi nu verkligen uppnått. Sedan ett par versioner är de snarare delar i ett gemensamt koncept än fristående system.

Även om de fortfarande kan användas helt enskilt stöder de idag varandra fullt ut och tillsammans kan de ge ännu tydligare vinster för ledning, ärendehantering och resursstyrning. Tack vare denna utveckling har vi valt att samla lösningarna under samma varumärke.

Four:C Dispatch

Vår operatörsplattform som tidigare gick under namnet Celab Operator Platform. Men från och med utgåva 3.0 benämns den istället Four:C Dispatch. Vid namnbytet blev lösningen mer skalbar och betydligt mer kompetent, med ett tydligare fokus på ledningsfunktioner.

Four:C Dispatch erbjuder en kraftfullare kartmotor med möjlighet att bland annat ladda in eget kartunderlag. Larm och ärendehanteringsfunktionaliteten har uppdaterats rejält och man kan koppla resurser till pågående insatser med drag-and-drop. Dessutom går det att positionera flera resurser samtidigt, synka information mellan flera klienter, koppla flera radio till respektiv klient och mycket mer.

Komplett information om Four:C Dispatch hittar ni här.

Lösningen går även att köpa utan kommunikationsplattformen, och kan då användas för ren real-tidsövervakning av resurser på kartan. Antingen på en större display i ett kontrollrum eller på en surfplatta på fältet. Denna utgåva går då under namnet Four:C Observer. 

Four:C Mobile

Vårt minst sagt populära mobila ärendehanteringssystem som nu också finns i version för Windows-baserade surfplattor. Givetvis finns också originalversionen kvar, som en "app" till fordonsnavigatorn Actis.

Fullständig information om Four:C Mobile hittar ni här.

Four:C AVL

Hostad tjänst för realtidspositionering av flera resurser samtidigt. Kortfattat innebär tjänsten att vi hämtar positioner från RAKELs centrala AVL-server (Automated Vehicle Location) som vi sedan tillhandahåller som en "molntjänst". Helt integrerbar med Four:C Dispatch.

Ladda hem

Länkar

Frågor om The Four:C Family?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder

Smurfit Kappa Kraftliner

Effektivitet och maximal säkerhet var ledorden när Smurfit Kappa Piteå letade efter ett nytt kommunikationssystem. Lösningen visade sig finnas på oväntat nära håll.

Jämtkraft

När Jämtkraft hade problem med utomhustäckningen var RAKEL den självklara lösningen. För att lösa problemet med inomhustäckningen fick vi ta till helt andra åtgärder.

Västmanlands Länstrafik

En väl beprövad kombination av RAKEL och Celab Operator Platform (Numera Four:C Dispatch). ger effektivare kommunikation, en mindre stressande arbetsmiljö och framför allt förbättrad säkerhet.

Visa fler referenser