Kommunikations-system

Vi kan leverera kompletta kommunikationssystem baserade på digitala komradiostandarder som TETRA och DMR. Vi kan skräddarsy applikationer och anpassa lösningen för att passa just era behov och krav.

Telefoni i alla ära men när kommunikationen är verksamhetskritisk är det kommunikationsradio som gäller. Med sin försumbara uppkopplingstid, möjlighet till flerpartsanrop och integrerade larmfunktioner är ett kommunikationssystem baserat på radio väsentligt säkrare , pålitligare och effektivare. 

Hårdvara

Som företrädare för några av marknadens ledande tillverkare levererar vi alltid högkvalitativ hårdvara med våra system. Oavsett om det gäller systemets infrastruktur, en handenhet eller ett enskilt tillbehör kan ni vara säkra på att det är något av det bästa och mest pålitliga som marknaden har att erbjuda.

Erfarenhet och kompetens

Vikten av erfarenhet kan inte nog understrykas vid utveckling av kommunikationssystem och, på Celab har vi över 100 års sammanlagd erfarenhet av att leverera kommunikationssystem. Under den tiden har vi lärt oss var man skall placera basstationer för att ge optimal täckning. Vilka filter, kablar, kontakter och antenner som ger bästa resultat eller vilken utrustning som bör ha redundans. Egentligen det som behövs för att kunna leverera en optimal lösning.

Mjukvara och integration

I "huset" har vi också ett flertal erfarna programvaruutvecklare som kan lyfta hårdvaran till ytterligare en nivå. Tack vare detta kan vi exempelvis leverera fullt integrerade ledningscentraler, resurshanteringssystem eller operatörsplatser.

Vi kan med denna kompetens också integrera er befintliga teknologi som exempelvis IT och telefoni eller styra extern utrustning som t.ex. garageöppningar, mätvärdesinsamling, larmsystem, högtalarsystem, etc, etc.

Ansvar

Vi tar ett totalansvar för våra kommunikationssystem. Det innebär att vi ansvarar för allt från planering, projektering och utveckling till installation, drift och service. Med ett kommunikationslösning från Celab köper ni inte bara ett system, ni köper även trygghet.

Ladda hem

Länkar

Frågor om Kommunikations-system?

Vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt
Vi värnar om din integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina/era uppgifter.


Namn Vänligen ange ditt namn
Företag Invalid Input
E-post Vänligen kontrollera din e-postadress
Ort Invalid Input
Telefon Ange endast siffror i telefonnumret
Meddelande Vänligen ange ett meddelande
Invalid Input
Du måste godkänna att vi får spara din information innan du skickar.

Referenskunder

Karlshamns Hamn

Karlshamns hamn ville ha ett modernt, funktionellt och tillförlitligt komradiosystem som kunde växa i samma takt som organisationen. Motorola Mototrbo uppfyllde alla deras krav.

Smurfit Kappa Kraftliner

Effektivitet och maximal säkerhet var ledorden när Smurfit Kappa Piteå letade efter ett nytt kommunikationssystem. Lösningen visade sig finnas på oväntat nära håll.

Vasakronan Malmöfastigheter AB

Motorola Linked Capacity Plus tillhandahåller trunkad digital radiokommunikation inom- och utomhus i kvarteret Triangeln i Malmö.

Visa fler referenser